HomeVideoNieuwsOverAanmelden
Tot volgend jaar!
Video
Lenny en Silke ruziën om beste plek
Video
Nick schiet vol door brief van Sam
Video
video
Holland's Next Top Model Aflevering 16
Na zestien weken is het dan eindelijk zover: de grote finale. In een industriële loods wordt het seizoen afgesloten met een spectaculaire fashionshow. De top 16 schittert op de catwalk en de vier finalisten worden naast hun catwalkprestaties ook nog beoordeeld op hun finalefotoshoot. Wie van hen gaat naar huis met de titel, de covershoot voor ELLE en dat felbegeerde modellencontract?
video
De finale van HNTM 2019
Wie sluit dit geweldige seizoen af met de titel? Je ziet de zinderende finale maandag 16 december om 20:30 uur bij RTL5.
video
'Ik had niet verwacht dat ik m'n ouders zou missen'
Lenny is door naar de finale en vertelt dit aan haar ouders en vrienden. Ze had alleen niet verwacht ze zo erg te missen...
video
Nick belde gelijk Sam na zijn HNTM exit
De bromance tussen Nick en Sam is en blijft sterk, ook nu ze niet meer in de race zitten voor HNTM.
video
Holland's Next Top Model Aflevering 15
De vier finalisten mogen na weken van huis te zijn geweest eindelijk hun familie en vrienden weer in de armen sluiten. Dan is daar onverwacht de Anna Mail: er komt nog een allerlaatste finalefotoshoot, maar niet voordat de finalisten hun fans hebben ontmoet tijdens een heuse meet & greet. Tijdens de finaleshoot moeten de modellen nog een keer alles geven, want slechts één van hen gaat er met de titel vandoor.
video
Holland's Next Top Model Aflevering 14
De finalisten zijn bekend! Rechtstreeks vanuit Georgië komen de vier finalisten aan in Amsterdam om samen met Anna en de andere modellen uit de top 10 terug te blikken op dit bijzondere seizoen. De bekendmaking van de twee huizen, ruzies, opbloeiende vriendschappen, tranen bij de restyling en fantastische fotoshoots: hoe kijken de modellen terug op dit avontuur? En wat staat de finalisten nog te wachten?
video
Holland's Next Top Model Aflevering 13
De prestaties van de modellen liggen dicht bij elkaar en tijdens de laatste dagen in Georgië moeten ze alles geven om die felbegeerde finaleplek te bemachtigen. Ze lopen mee in een pop-upfashionshow en werken samen met Nigel Barker voor hun laatste shoot in het buitenland. Wie worden de finalisten en wie valt op dit cruciale moment nog af?
video
Lenny en Silke ruziën om beste plek
Tijdens de fotoshoot in Georgië botert het niet helemaal tussen Silke en Lenny.
video
Holland's Next Top Model Aflevering 12
De finish is in zicht, maar de modellen moeten zich blijven bewijzen. Nigel neemt de modellen mee naar een televisiestudio. Daar moeten ze zichzelf presenteren in een Georgische talkshow die live wordt uitgezonden. Kim Feenstra krijgt de zes kanshebbers nog een keer voor haar camera, waarbij de emoties bij iedereen hoog oplopen.
video
Nick schiet vol door brief van Sam
Nick baalt dat zijn buddy Sam naar huis is. Maar dam vindt hij een brief...
video
Holland's Next Top Model Aflevering 11
De competitie gaat verder in Georgië! De modellen hebben geen tijd om te wennen, want meteen bij aankomst moeten ze zichzelf tijdens de Go Sees presenteren aan belangrijke Georgische designers. In groepen verkennen ze de stad, wat zorgt voor chaos en discussies. Tijdens de ELLE-shoot moeten de modellen opnieuw met elkaar werken en al snel blijkt dat vriendschap geen garantie is voor een soepele samenwerking.
video
Holland's Next Top Model Aflevering 10
Na een heftige eliminatie is de overgebleven groep klaar voor de eindstrijd. Ze doen een wintershoot voor een groot internationaal merk, met als decor een rijdende tram in het centrum van Amsterdam. En dat op de warmste dag van het jaar! Voor de buitenlandtrip zijn slechts zeven tickets te vergeven, wat betekent dat een van de modellen vlak voor dit hoogtepunt de wedstrijd moet verlaten.
Bekijk meer