HomeVideoModellenNieuwsOver
Tot volgend jaar!
Nieuws
video
Rikkie wil liever niet shooten met Soufyan
Jurylid en stylist JeanPaul bepaalt de duo's die samen op de foto moeten voor de shoot van de week. Rikkie heeft maar één wens: niet met Soufyan!
article
HNTM'ers poseren voor Nigel Barker: de foto's
Alle shootfoto's van aflevering 4 op een rij!
video
Holland's Next Top Model Aflevering 5
De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volgende shoot: een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean Paul Paula de styling en regie zal verzorgen. The heat is on, want aan het eind van deze aflevering worden twee kandidaten geëlimineerd.
video
'Nigel heeft mij opengemaakt!'
Nigel Barker weet Soufyan helemaal te inspireren tijdens de fotoshoot.
article
Alle make-overs voor het eerst op de foto
video
Sara weigert make-over en stapt uit HNTM
Sara vindt de voor haar gekozen metamorfose vreselijk. Dat heeft consequenties...
video
Metamorfosetijd! 'Ik zag mijn haar en dacht: doei'
De modellen van HNTM hebben een restyling gekregen en zien zichzelf voor het eerst in de spiegel. Niet iedereen is even enthousiast...
video
Holland's Next Top Model Aflevering 4
De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: jurylid Nigel Barker is de fotograaf! Dat maakt de kandidaten alleen nog maar nerveuzer.
video
Sara wil geen kortpittig kapsel
Aan Sara om de beslissing te maken: blijft ze in de race met een kort, opgeschoren koppie... Of stapt ze uit HNTM?
article
Dit zijn de 10 modellen van Holland's Next Top Model 2018!
video
Holland's Next Top Model Aflevering 3
Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel drastisch in te korten, en besluit de wedstrijd te verlaten. Een model dat de top 10 nét niet haalde, maakt een comeback om haar te vervangen.
video
Fee superzenuwachtig: 'Ik voelde mijn haar trillen'
Fee is erg zenuwachtig, want ze heeft nog niet bijzonder veel ervaring voor de camera. De jury voelt haar spanning ook...
Bekijk meer