HomeVideoModellenNieuwsOver
Tot volgend jaar!
©JeroenWerkhoven.
Nieuws
article
Jean Paul Paula
Nieuw HNTM-jurylid JeanPaul Paula is een opvallende verschijning die je niet snel vergeet! Als internationaal fashion stylist kent hij dan ook geen grenzen.
article
Kim Feenstra
Als top model en ervaringsdeskundige mag Kim Feenstra niet ontbreken in de jury van dit seizoen. Ze won in 2007 zelf de HNTM-titel en weet daarom als geen ander hoe het is om deel te nemen aan Holland’s Next Top Model.
article
Anna Nooshin
Social media deskundige Anna Nooshin is de oprichtster van de populaire lifestyle-website NSMBL.
article
Nigel Barker
Nigel Barker opende zijn eerste fotostudio in 1996 in New York en heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de mode en beauty industrie.
article
Throwback: alle HNTM foto's van Kim Feenstra
article
HNTM beauties met en zonder make-up
article
Sleeping beauty Akke Marije!
video
Zo herken jij Akke Marije op de weg!
Hoe heeft Akke Marije haar gloednieuwe auto samengesteld?
video
Holland's Next Top Model Aflevering 9
De grote livefinale, een avond vol met verrassingen. Voor het eerst in de 'HNTM'-geschiedenis heeft de jury geen beslissende rol meer. De kijker heeft namelijk de touwtjes in handen, waardoor de uitslag spannender wordt dan ooit. Direct aan het begin wordt duidelijk wie van alle afvallers haar comeback maakt en de strijd aangaat met de andere finalisten. In een daverende show vol met prachtige fashion, muzikale optredens en waanzinnig knappe modellen wordt na negen weken één van de vier finalisten bekroond tot 'Holland's Next Top Model'!
video
De winnares van Holland's Next Top Model 2016 is..
Het spannendste moment van de avond.. wie pakt de titel Holland's Next Top Model 2016? Akke Marije, Colette of toch Emma?
video
Finalisten en ex-finalisten in lingerie
Een kleine reünie op het podium met verschillende finalisten van afgelopen seizoenen en muzikale begeleiding van Jayh en heel veel ballonnen.
video
"Mannen denken niet zoveel na"
De vier finalisten mogen een shoot doen voor JFK en niet in een mooie jurk of sexy pakje, nee in mannenkleding! En daar heeft Colette nog wel een mening over..
Bekijk meer