HomeVideoModellenNieuwsOver
Tot volgend jaar!
Video
Metamorfosetijd! 'Ik zag mijn haar en dacht: doei'
Artikel
HNTM'ers poseren voor Nigel Barker: de foto's
Video
video
Rikkie wil liever niet shooten met Soufyan
Jurylid en stylist JeanPaul bepaalt de duo's die samen op de foto moeten voor de shoot van de week. Rikkie heeft maar één wens: niet met Soufyan!
video
Holland's Next Top Model Aflevering 5
De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volgende shoot: een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean Paul Paula de styling en regie zal verzorgen. The heat is on, want aan het eind van deze aflevering worden twee kandidaten geëlimineerd.
video
'Nigel heeft mij opengemaakt!'
Nigel Barker weet Soufyan helemaal te inspireren tijdens de fotoshoot.
video
Sara weigert make-over en stapt uit HNTM
Sara vindt de voor haar gekozen metamorfose vreselijk. Dat heeft consequenties...
video
Metamorfosetijd! 'Ik zag mijn haar en dacht: doei'
De modellen van HNTM hebben een restyling gekregen en zien zichzelf voor het eerst in de spiegel. Niet iedereen is even enthousiast...
video
Holland's Next Top Model Aflevering 4
De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: jurylid Nigel Barker is de fotograaf! Dat maakt de kandidaten alleen nog maar nerveuzer.
video
Sara wil geen kortpittig kapsel
Aan Sara om de beslissing te maken: blijft ze in de race met een kort, opgeschoren koppie... Of stapt ze uit HNTM?
video
Holland's Next Top Model Aflevering 3
Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel drastisch in te korten, en besluit de wedstrijd te verlaten. Een model dat de top 10 nét niet haalde, maakt een comeback om haar te vervangen.
video
Fee superzenuwachtig: 'Ik voelde mijn haar trillen'
Fee is erg zenuwachtig, want ze heeft nog niet bijzonder veel ervaring voor de camera. De jury voelt haar spanning ook...
video
Holland's Next Top Model Aflevering 2
De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist, omdat de jury in het geheim meekijkt hoe de kandidaten het doen. Zo bepalen zij de top 10. Aan het eind van de dag wordt deze verrassing aan de kandidaten onthuld.
video
"Anna Nooshin? Ik weet niet wie dat is"
De meeste mannelijke modellen in spé van het nieuwe seizoen HNTM kunnen niet wachten om Anna Nooshin in het echt te mogen aanschouwen!
video
Holland's Next Top Model Aflevering 1
Tachtig potentiële modellen zijn geselecteerd voor een casting call. Twintig van hen zullen doorgaan naar de volgende aflevering. Scouts van het modellenbureau VDM en het tijdschrift ELLE kijken rond en maken een selectie welke van de modellen zij op go-see willen zien. Na de go-see maken zij de selectie van twintig potentiële modellen die in de volgende aflevering zullen strijden om een plek in de top 10.
Bekijk meer